Слънчев Ден – оазис за Вашето здраве!

 

Здравето е най-важната инвестиция и този, който я прави се радва на физически и душевен комфорт. Широк спектър от СПА и уелнес грижи за подобряване на здравословното състояние, предоставени от висококвалифициран медицински персонал, ще отриете в СПА центровете на хотел Палас и хотел Марина.

 

  

Ако искате да прекъснете забързания, изтощителен ритъм на всекидневието си, посветете време на природата, здравето и красотата. Слънчев ден е най-точното попадение, защото тук съчетанието от няколко изключителни природни фактора ще Ви бъде най-добрият съюзник…

 • Спецефичен морски климат – чист въздух, богат на соли, озон, бром, калций и йод с оптимална влажност на въздуха 63-65%.
 • Минерална вода извираща на територията на комплекса с температура 45°С, слабоминерализирана, хидрокарбонатна със съдържание на натрий, калций, магнезий, хлориди и сулфиди изключително подходяща за релаксиращи СПА процедури.
 • Лечебна кал от Варненското езеро – средносулфидна, слабоминерализирана с алкална реакция, микроелементи и биоактивни вещества.
 •  

    

   

    

  Schedule a Visit